BOŽSKÉ MUŽSTVÍ – Posvátný Návrat

Milí spolutvůrci nového života na Zemi,

Než se začtete do řádků od Sophie Bashford o Posvátném Mužství, ráda bych bych objasnila, že Bohyně je vibrace. Je to frekvence, která se vrací na Zemi a vnímají ji jak muži, tak ženy. Tato frekvence, která se ve své velkoleposti navrací na Zemi a která po včerejším Úplňkovém Zatmění bude jen zesilovat, bude v každém probouzet jisté kvality. Je to frekvence, která nás všechny směruje zpět ke Světlu, ze kterého jsme přišli a která nás vyzývá znovu ctít ryzí Vesmírné zákony.

V Lásce

Martina Atiriamin Christová

——————————–

Sestry, mějte soucit s odvážnými muži, kteří povstávají v této době do své Božské síly.

Silné Posvátné Mužské frekvence aktivují všechny muže, jejichž úkolem je ztělesnit toto spirituální paradigma.

Toto jsou muži, kteří v minulých inkarnacích sloužili Bohyni.

Toto jsou muži, kteří hluboko ve své duši ví kdo a co je Bohyně.

Milovali Ji, uctívali Ji, byli promáčeni Jejím Světlem, topili se v Její vyživující slávě a byli zažehnuti Její smyslnou silou.

Toto jsou muži, kteří s radostným a vzrušujícím rozhodnutím oddali své životy ochraně Posvátného Ženství. Jsou velmi uznávanými, naprosto věrohodnými, otevřeně oceňovanými a plně respektovanými všemi ženami, kterým posloužili.

Když přišly Temné Síly a smetly Posvátné Ženství ze země, zmizelo také Posvátné Mužství. Vysoké Mužství nebylo schopno léčit a ochraňovat proto tomuto svatokrádežnému utrpení.

Mocní Boží Bojovníci a Vášniví Ochránci – pravdou je, že jste nás nemohli zachránit.

Tady je původ vaší bolesti. Vy víte že je čas se vrátit, předefinovat se, znovuosídlit svět s vaší probouzející se přítomností.
Ale přestože jste uslyšeli (a pozvali) toto Volání, uvnitř vás je strach.

Myslíte, že vám nebude odpuštěno. V hloubi své duše se bojíte, že nás opět zklamete. Jak jste mohli nechat tuto ryzí vibraci lásky zmizet? Jak jste nás jen mohli neuchránit? Vina a stud vás sžírá ve vašem nitru. To infikuje vaše kosti a svírá vaše srdce.

A nyní cítíte pozvání, které je odpovědí na vaše modlitby. Ano, to nepředstavitelné se již stalo – jste žádáni vrátit se a sloužit Její velkoleposti. Toužíte po tom tak hluboce, že vás to děsí. Chcete to více než pocit jistoty. Tato úroveň chtění se zdá být nebezpečnou a radostnou zároveň, výbušným zázrakem vášně duše hřmící skrze vaše tělo.

man-fem

Ale jak vykročit vpřed a opět Ji přijmout? Ví, že jste ji nechali padnout. Ví, že jste zklamali. Nikdy vám neodpustí – nikdy by neměla. Nezasloužíte si to. Nezasloužíte si Její ryzí Lásku.
Je to jeden z nejmučivějších a odstrašujících momentů vašeho Života.

Necháte ji opět padnout?

Povstanete nad své sebepochyby a budete opět požadovat posvátnou identitu která vám náleží?

Máte odvahu být mužem kterým potřebuje abyste byli?

Nemůžete vystát, aby se to stalo znovu. Vaše Duše si nemůže dovolit ji znovu ztratit. Vaše srdce neunese možnost, že byste ji opět zklamali.

Neselžete.

Nezklamete ji.

Neztratili jste její důvěru a respekt.

Pravdou je, že vás za to neučinila zodpovědnými. To je vše jen ve vaší hlavě. Vždy vás milovala, vždy vám odpouštěla a vždy vám důvěřovala. Hluboká důvěra ve vás nikdy nevymizela.

Propusťte své pochyby. Propusťte strach, že nebudete přijati. Propusťte sebeterorizující myšlenky na sebepotrestání a sebeobviňování.

Chce vás, potřebuje vás a volá vás.

Vše je odpuštěno – ale nikdy jste nebyli obviněni. V jejím životě nikdy nenastal den, kdy by vás nechtěla zpět.

Drazí Světlonoši Posvátného Mužství, pokud nyní budete následovat své srdce, nečeká vás nic jiného než Láska.

Nejhlubší, nejbohatší Láska, kterou jste kdy znali – ta, kterou jste vždy nazývali Domovem.

Autor článku : Sophie Bashford
http://www.sophiebashford.com

Překlad: Martina Atiriamin Christová
www.slunecnabrana.eu, www.martinachristova.eu
http://slunecnabrana.blogspot.cz/…/bozske-muzstvi-posvatny-…
Tento článek lze nekomerčním způsobem šířit v originální formě s uvedením jména autora a překladatele a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.

Pridaj komentár