MUŽI NOVÉ DOBY

Mnoho žen nyní vnímá, že našly v sobě svou posvátnou sílu, která jim chyběla k jejich celistvosti. Po určitou dobu ji v sobě objevovaly, pozorovaly, cítily a vnímaly, jaké požehnání v této posvátné síle svého lůna existuje nejen pro ně, ale pro všechny muže světa. Je čas, aby i muži poznali toto požehnání žen skrze uzavření všech karmických cyklů s ženami, které tuto sílu v sobě stále odmítají, nectí a naopak nejsou prozatím schopny jim toto požehnání zprostředkovat a nechat prožít.

Je čas, aby všichni připravení muži udělali všechny kroky k tomu, aby se otevřeli ženám-Bohyním posvátné síly, která se očistila od tisíciletých prokletí, zranění, bolestí, strachů, potlačení a přicházejí zářit v jejich životě ne pouze skrze své fyzické tělo, ale především skrze svou posvátnou sílu, svou vnitřní moudrost, skrze své zkušenosti, skrze své propojení s Matkou přírodou, Otcem Vesmírem a se vším, co je obklopuje.

twinfl

Vy MUŽI, kteří vnímáte toto volání žen, které vás tolik potřebují, abyste povstali ne se zbraněmi v ruce, ne s jedem z vašich úst, ne skrze sílu fyzickou, která pouze zrcadlí vaši vnitřní slabost. Vy MUŽI, kteří jste byli již proškoleni svým každodenním životem, ukončete všechny vztahy, které udržujete jen ze strachu a z iluzorní zodpovědnosti, kterou vám společnost a systém nakazuje. Jste svobodní! Přišli jste, abyste ukázali společnosti nový způsob fungování, nový způsob vnímání, nový způsob žití. Toto všechno však můžete začít tvořit jen po boku ženy, která je vaším dokonalým komplementem a která skrze své přirozené spojení do vyšších světů a s Matkou přírodou vám může být jedinečným vedením, inspirací, nabíjející energií a která vám skrze sebe umožní prožít absolutní propojení s jedinou podstatou tvořivé konstruktivní energie, kterou je HLUBOKÁ LÁSKA. Láska, která mění, léčí, buduje, rozesmívá, hladí a objímá jen proto, že jednoduše existuje. Je to láska všech barev. Láska, která ve své podstatě se nedá vyjádřit či pojmenovat slovy. Je to stav vědomí, z kterého již nikdy nebudete chtít odejít.

Víme, že jste již připraveni a proto již neztrácejte čas svůj ani těch žen, které na vás čekají.
STAŇTE SE ZE DNE NA DEN MUŽI NOVÉ DOBY!

– Strážci Akáši –

Channel: Edita Lemiana Santiago, Channelováno: 30.5. 2016
www.posvatnaspirala.cz

Pridaj komentár