Kryon – PRÁCE A DOKONČENÍ

Máme pro vás ještě jeden příběh o Woovi. Wo není ani muž ani žena, jak už jsme řekli dříve. Wo je wo-man (wo-man znamená Wo – muž, ale woman je výraz pro ženu – pozn. překl.). Takže Wo může mít ve vaší představě jakékoli pohlaví, ale my mu budeme říkat „on“, protože i můj parnter je muž. Uvědomujete si, že ve vašich jazycích je všemu přiřazováno pohlaví, že? Angličtina, jayzyk, kterým hovoří můj partner, je jeden z těch, kde je pohlaví přiřazováno méně. Téměř u všech ostatních jazyků, kterými se na Zemi mluví, musí být jakýkoli objekt buď mužského, nebo ženského rodu. Na druhé straně závoje to tak není, drahé lidské bytosti. Na mé straně závoje není vůbec žádné pohlaví. Zvykněte si na to!

Toto je číslo pět a to je o Woovi, který požádal o status vzestupu. Seděl před Duchem a dal najevo, že chce status vzestupu. „Mám čistý záměr,“ řekl. „Mohu začít tento proces?“ A Bůh uviděl jeho čistotu a řekl: „ANO!“ Andělé byli vzrušení.

Pak Wo sám zkoumal, co dál. Postavil se a řekl: „Mám to! Nyní udělám to, že budu tvrdě pracovat na tom, abych vyšplhal na tuto horu vzestupu, protože vím, že cílem je energie vzestupu – a tak vyšplhám na tuto horu, abych se tam dostal. Vím, co dělat. Mám zde tyto kroky, udělám toto a tamto, protože tak to funguje. Jsem na své cestě k vzestupu.“

A tak Wo začal šplhat na horu a šplhal tři roky. Šel sem a šel tam; navštěvoval kurzy, četl knihy, postil se, modlil se, meditoval a udělal mnoho kroků, o kterých cítil, že ho vedou na vrchol. Několikrát uklouzl, natloukl si loket a zranil palec. [Kryon se usmívá.] Ale pokaždé se zvedl a začal znovu. „Dokážu to,“ mumlal si pro sebe Wo. „Vím, že se mohu dostat na vrchol, protože Duch řekl, že mohu dosáhnout vzestupu. Dostanu se na vrchol!“ A skutečně to dokázal.

Stál tam, na vrcholu hory, a nárokoval si svůj status vzestupu – byl nádherný. „Ach, cítím se tak klidný. Vím, že tohle je začátek lepšího života,“ řekl. „A vím, že se musím ještě hodně učit, ale toto je první krok a já pracoval tvrdě, abych ho dosáhl. Trvalo to roky!“

Wo si gratuloval. Pak se však podíval na zadní stranu hory a zalapal po dechu. Byl tam lyžařský vlek! Skutečný lyžařský vlek! A na něm byli lidé jako on. Všichni jeli na vrchol hory. Od úpatí po vrchol hory jim to trvalo tři minuty! I oni prožívali status vzestupu!
Wo plakal: „To není fér! To není fér.“
Vstoupil do meditace a řekl: „Drahý Duchu, to není fér. Proč to tak je? Strávil jsem všechen ten čas tvrdou prací, abych se dostal nahoru. Proč jsi mi neřekl o tom lyžařském vleku?“
A Duch odpověděl: „Wo, ty ses ale nikdy nezeptal, že ne? Vytvořil sis maximálně lidský předpoklad a ani jednou jsi nezkusil nic jiného. Cítil jsi, že jsi na to přišel, že na tom musíš pracovat, a tak jsi to udělal. Byla to tvá volba, udělat to stoupání tak těžké.

Akasha

Lidské bytosti, dovolte, abych vám pověděl, co je ten lyžařský vlek. Každý z vás nese ve své DNA hloubku životů s posvátnou zkušeností. Šamani, vy víte, kdo jste. Přemýšleli jste někdy o tom, kým jste byli v minulých životech a co jste vykonali? Povím vám to – ti, kteří strávili čas v místnosti jako je tato, byli tam a udělali to [to je výraz pro impozantní zkušenost s tvrdou prací na Zemi] – nesou ve svých Akášických záznamech veškeré mistrovství a šamanství a zažili vše, co budou kdy potřebovat pro to, aby mohli vstoupit do tohoto statusu vzestupu.

Chápete? Ta „práce“ je kumulativní a vy už jste většinu z ní vykonali během času, kdy jste na sobě vědomě duchovně pracovali. Nemusíte pracovat, nemusíte šplhat na tu horu a nebude to trvat roky. Jen jděte do Akáši a otevřete tu nádobu, která v sobě nese posvátnost vašich zkušeností na této planetě, vložte jí do sebe a vyjděte odsud jako šaman. Dokážete to, když budete chtít! Takže pro Woa říkáme, že kdyby se i jedinkrát podíval na Boží způsob dělání věcí, pak by nestrávil tři roky lezením na horu, na kterou lézt nemusel.

Kolik z vás má pocit, že na tom musíte pracovat? „Kryone, nejsem si jistý, jestli se mi líbí tvé poselství,“ říkáte. „Nemusíme pracovat kvůli některým z těchto věcí?“ Ne, to jsem neřekl. Říkám vám, že už jste to udělali! Chcete to dělat znovu? Chcete tím procházet znovu? Proč používáte lidskou logiku s duchovním atributem? Natáhněte se, vezměte si své božství a vložte ho do své vlastní zkušenosti… do té, která překonává téměř vše, o čem můžete snít. To znamená, aniž byste naletěli na lidskou představu, že abyste dosáhli duchovního pokroku, musíte alespoň trochu trpět. Zní vám to jako Boží logika nebo jako lidská představa? Někteří z vás se budou zítra cítit moudřejší, protože vyjádřili záměr pro své mistrovství.

“Kryone, co je to mistrovství?” Povím vám, co to je, lidské bytosti. To je, když kráčíte kolem a nebojíte se o život. Je to, když jste klidní tam, kde ostatní klidní nejsou. Situace, které by v jiných vytvořily drama, ho nevyvolají ve vás. Je to, když svět kolem vás je v chaosu a vy do něj vstoupíte a chaos necítíte. Místo toho, na určité úrovni, cítíte moudrost věků. Prostě víte, že vás to neovlivní a že vám to neublíží. Je to, když na vás někdo křičí a nadává vám a vaší první reakcí je, že budete uvažovat, jestli má pravdu. To je mistrovství. Lidskou první reakcí by byl boj. Mistrovou první reakcí je prověření své integrity. Požehnaná je lidská bytost, která o to dnes v noci požádala, protože začne vidět změnu ve svém životě a Země díky tomu bude lepším místem.

(Kryonova Kniha Jedenáct – Nadzvedání závoje; zatím v procesu překladu)

Pridaj komentár