Lepší svět – odkaz od Zlatej dušičky

Mnoho změn se vás týká, lidé Země. Hledáte ve svých životech naplnění a jste vedeni, abyste ho našli uvnitř sebe samých. Hledáte ve svých životech lásku. Ale jste vedeni, abyste lásku našli uvnitř sebe. Vše, co hledáte, můžete nalézt uvnitř sebe. Nejprve však je potřeba nalézt uvědomění. Uvědomění si toho, kým jste. Uvědomění si toho, kam kráčíte a toho, zda jste ochotni činit pro sebe změny. Neboť změna je růst, stagnace je smrt.

Lidé Země, netrapte se problémy, které nemůžete změnit. Máte před sebou významné dny, které změní celý svět. Nelpěte na věcech a lidech, učte se obracet ke svému vnitřnímu vedení. Mnohdy probíhají zbytečné rozbroje. Pozorujte svět kolem sebe. Vidíte, co se děje? Uvědomujete si, že některé spory jsou zcela zbytečné? Kráčíte do dalších let a ty budou rozhodující pro váš vývoj. Pro vývoj planety, pro cesty duší.

Silné energie mnohé změní. Smetou vše, co sem nepatří. Vy však máte potenciál pro úplné uzdravení, pro obnovu světa. Je ale potřeba nalézt sami sebe. Upřednostnit láskyplné vztahy, tradice. Sbližujte se ve svých rodinách, neoddělujte se jeden od druhého. Jste jeden a je potřeba se semknout. Nehledejte chyby na druhých, neboť sami máte co řešit.

Lidé Země, chápeme, že jste mnohdy zmateni a nevíte, čemu věřit. Mějte však víru v dobro, v lásku a uzdravení, ve svou sílu. Ukažte ostatním, že stojí za to žít, buďte těmi, kdo půjdou příkladem ostatním. Nepochybujte o síle Vesmíru a vesmírných zákonů, v sílu přírody. Napravujte škody, které byly napáchány za prošlé roky. Vše se dá řešit, proto neutíkejte tím, že strkáte hlavu do písku. Tím se ničemu nevyhnete. Není nač čekat. Neboť se vše začíná hýbat, včetně planety samé. Je čas zbavit se všeho, co brání posunu vpřed. Milujeme vás, a proto vám pomáháme na vaší cestě. A je nás zde mnoho. Nemůžete nás ještě vidět, avšak mnozí, kteří dosáhli určité vibrační úrovně, nás mohou vnímat a cítit. Můžete nás kontaktovat. Jsme strážci tohoto času. Buďte s láskou a následujte členy své vesmírné rodiny. Spojme se a vytvořme lepší svět.

Zdroj: http://zlata.dusicka.sweb.cz

Pridaj komentár