Sto jedna dní – odkaz od Zlatej dušičky

Sto jedna dní bude ve vašem těle probíhat silná očista. 101 dní budete cítit vysoké nároky na vaši psychiku. Člověk se jako bytost posouvá stále výše, mnohá fyzická těla ztrácí působnost ve 3D, avšak stávají se bezprizorními, dokud se neukotví v 5D. Proto jsou pociťovány tlaky ve formě psychických atak, ve formě náročných fyzických stavů, kdy se tělo přizpůsobuje nové vibraci. Rozčlenění neboli výběr a postup bytostí je regulován duší. Ale nejen duší, ale i strážci a dále prožitím určitých skutečností v dobách minulých. Nyní je vše propojováno a slučováno v jedno. Všechny životy a všechny zkušenosti se prolínají v jedno a vytváří se souvislý celek.

Mnohé bytosti jsou stále poznamenané negativními sklony, jsou však léčeny, aby mohly samy svobodně, bez zásahů zvenčí rozhodnout, zda jejich vývoj půjde směrem nahoru anebo dolů. Ti z vás, kteří jsou vyvolení, tzn., kteří přijali úkol vůdců ostatních, jsou ještě prověřováni, splácí nejtěžší karmu a cíleně se očišťují, neboť brzy bude potřeba, aby stáli v čele a ukazovali cestu ostatním. Ti, kteří jsou stále uzavření sami v sobě, budou během těchto 101 dnů ve velice silném tlaku na svůj život, na své sklony a zásady, na svou připoutanost. Bude to velice bolestný (ale očistný) proces, který ještě bude pokračovat (po odpočinku) během další etapy koncem podzimu.

Aktuální stav lidské cesty se zdá být přijatelný. Je zde velká možnost úspěšného zakončení pro nadpoloviční počet bytostí, včetně těch, které jsou ve svých tělech míšenci. Také ti, jejichž skladba těla je vzdálená původním obyvatelům. Toto rozlišení však jen pro informaci, neboť i tak jste jeden. A v tomto duchu musíte uvažovat i nadále. Věřte, že vše se děje pro vaše dobro. Jsou zde mnozí dobrovolníci, kteří pomáhají uvolňovat vaše pouta ať již v oblasti duchovní, či materiální. Tento čas je velmi vhodný pro zvláštní meditaci, pro napojení se na svou duši. Neboť zde přicházejí nejzásadnější informace, které jsou ihned použitelné v denním životě. Časté nemoci jsou pak znamením únavy duše a neplněním toho, co si duše předsevzala. Není to však pravidlem, neboť jsou zde i karmické procesy a transformační procesy, které vyvolávají tělesné změny, a následkem toho bývá časté nachlazení.

Každá bytost má svého strážce, který určuje způsob pomoci a směr cesty, čili dosažení cíle. Mnozí „duchovní“ lidé nyní vědomě ustupují do pozadí a řeší si své soukromé věci. I přesto bude i nadále dostatek potřebných informací. I Země prochází proměnou. Její cíl se však již blíží. Také okolí Země je velice aktivní a mnohé procesy stále zůstávají skryté i přesto, že mnohé informace již vycházejí najevo. Nyní je připraveno mnoho dalších bytostí, které budou přemístěny do okolí Země, aby monitorovaly hladký průběh blížících se událostí. V této chvíli je toto vše. Zůstáváme s láskou a zdravíme. Amen.

Zdroj: http://zlata.dusicka.sweb.cz

Pridaj komentár