Horoskop na obdobie 3. – 9. 8. 2015

Prozření

Slunce ve Lvu v harmonii na Urana 5. 8. – 21. 8. přináší osvobození, nové možnosti a pravdivost. Vidět realitu v pravé skutečné podstatě, tím se osvobozujeme. Otevírá se vědomí, které je inspirováno skrze intuici, nové vhledy, pochopení a rozhodnutí, které vedou k projevení své přirozenosti a individuality pravdy svého srdce. Pravda, svoboda, přímost, rovnost a bratrství dostává důležitost. Být pravdivý, vymanit se z toho, co mi brání být ryzí bytostí. Slunce stojí ve Lvu – v královském znamení, kde můžete prožít: být moudrým a vědomým Králem nebo rozmazleným, sebestředným potomkem Krále, který touží po trůnu, na který ještě nedozrál.

Čím více se stanete otevření a opustíte představy, očekávání, lpění a kontrolu, o to více uvidíte nové cesty, inspirace, pravdy a svobody kolem sebe i v sobě. Vyšší vědomí – v okolnostech nastaví zrcadlo pravdy tak, aby došlo k posunu a dovedlo vás k rozhodnutí.

Srpen je měsíc karmy – vyrovnání. V tomto měsíci dochází ke generálnímu úklidu a srovnání účtů, má dáti a dal. Přírodní zákon platí na všechny stejně a spravedlivě. Všem to, co si zaslouží. Zaslouží – ve smyslu sloužit, tedy dostaneme odměnu za svou službu ;)

balance14

Retrográdní Venuše ve Lvu 1. 8. – 5. 9. 2015 ukazuje na téma přehodnocení svých citů. Je naše láska pravdivá, ryzí nebo “mučednická” – neopětovaná? Ach, jak je to hrozné nebo romantické, když já ho miluji a on mne nemiluje. Retrográdní Venuše v sobě nese téma dominance a nadřazenosti v lásce. Je tady skrytá hra – já miluji – jsem schopen úctyhodného citu, tedy jsem lepší a ten druhý, který lásku neopětuje, je ten horší – neschopný lásky. Kde a jak si snažíte držet svou dominanci v lásce?

Venuše v konjunkci s Jupiterem do 12. 8. – zde se právě v citech projeví hlubší pochopení, zralost a hojnost citů. Tato konjunkce je v kvadratuře na Saturna, který blokuje velikášství a teatrální gesta konjunkce Venuše s Jupiterem ve Lvu. Saturn blokuje, tedy objeví se nějaké překážky, aby velká láska nebyla naplněna. Bez tohoto aspektu by docházelo k velké euforii a extázi v rychlých láskách, tvořivosti, finančních investicích. Saturn zpomaluje a dává větší smysl pro zodpovědnost a zralost v citech. Právě tyto překážky vedou k většímu uvědomění si hloubky a skutečnosti svých citů. Svým způsobem kvadratura Saturna ukazuje na téma: jsem ochoten přijmout závazek za svou lásku, expanzi tvořivosti, velkolepých plánů, štědré investice? V těchto všech oblastech můžeme vnímat ještě určitou stagnaci růstu.

Po celou dobu retrográdní Venuše ve Lvu je aktivní téma partnerství, vztahy a spolupráce.

Saturn v harmonickém aspektu na Marse (do 16. 8. ) dodává uvážlivé jednání, které je vedeno moudrostí, zodpovědností, houževnatostí a vytrvalostí. Mars 9. 8. vstupuje do znamení Lva, kdy dostaneme více odvahy jednat.

Přeji vám inspirativní týden. Petra Nel

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:

Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: http://www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

1 thoughts on “Horoskop na obdobie 3. – 9. 8. 2015

  1. Spätné upozornenie: Horoskop na obdobie 10. – 16. 8. 2015 | Cesta Lásky

Pridaj komentár