Horoskop na obdobie 28. 4. – 4. 5. 2015

VDĚČNOST

Slunce se dostává do kvadratury s Jupiterem, což zviditelňuje sklon k nespokojenosti, neobjektivitě, přehánění, zveličování či podceňování. Chtít více, než je v dané chvíli možné. Pak se objevuje nespokojenost, rozmrzelost a nenaplněnost. Velmi důležitá je vděčnost. V této době nepřeje jednání s úřady, právníky a soudy. O víkendu se začne dostávat Slunce do harmonického aspektu s Plutem, a to přinese více odvahy, odhodlání, pevnosti a ctižádosti. Vše se bude zaměřovat na získání větší stability a jistoty. Stále působí harmonický aspekt mezi Sluncem a Neptunem – vyšší oktáva lásky, laskavost, milost, prožívání, mystičnost. Propojujete se s hlubokým vnitřním klidem a mírem. Ucítíte větší potřebu k rozjímání, meditaci, věnovat se umění, ať aktivně či pasivně. Naše vědomí touží po duchovní „potravě“, naplnění.

Zen flower loto near stone

Merkur se pomalu odpoutává od Marse a síla myšlenky se zeslabuje. Mohli jste mít pocit, že jste byli v moci svých myšlenek. 1. 5. Merkur vstupuje do svého znamení Blíženců: lehkost, komunikativnost , otevřenost a sdílení. Tím, že se Merkur dostane do opozice s retrográdním Saturnem, budeme se více zabývat svou pravdou, moudrostí a mohou se objevit strachy, které ale pocházejí jen z hlavy. Staré zkušenosti se nám budou vracet do mysli, a tím budeme očekávat to samé. Je potřeba překročit své negativní myšlenky a udržet si optimismus.

Udržte si v sobě víru, humor a nadhled.

Hezký týden. Petra Nel

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:

Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: http://www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

Pridaj komentár